Tuesday, 1 November 2011

s0b10 .. :-( cedihnye ..

aku nak SHINee !!!! waaaaaaaaaa ......... aku nak jumpa SHINee .. tl0ng lah aku .. aku sakit sgt2 ny .. waaaaaaa .. nak nangis ny .. SHINee mai la malaysia lgi .. aku tgu SHINee th0n depan 2012 .. please make my dream c0me true ?????????????????? JEBALLLLLLLLL ??????????????????

Monday, 31 October 2011

MissRotiJala-Holic: Hoping for SHINee in Malaysia 2011

MissRotiJala-Holic: Hoping for SHINee in Malaysia 2011: After moving forward on their performance at Tokyo,Japan recently,ShaWols(SHINee Worlds) in Malaysia are begging SM Entertainment to let SHI...

Wednesday, 26 October 2011

SHIT ! !

kuang asam t0l ar .. ade ke pt0t bdak laki ny maki2 dlam photo album dlam fb aku .. ?? dya kta dkat gmbar Key SHINee .. dya kta 'mcam pelaq g muka dya .. hahaha .. kulit mcm bntang pa ntah .. b.a.b.i. ntah apa yg laki ny mkan' ..!!! but0h ang wey .. makpak ang xajar ka, hah ..?!

WHAT THE HELL !!!!

Tuesday, 25 October 2011

SHINee oH SHINee ~ ~ ~

skunx ny aku tgah 0n9 smbil dgar lagu SHINee ..

Juliette! yeonghoneul bachilkkeyo
Juliette! jebal nal bada jwoyo
Juliette! dalkomhi jom deo dalkomhage
soksagyeo naui serenade


smua lirik lagu SHINee yg aku minat ada .. klmrin, aku exam english, bila aku da siap jawab, ada lgi shelai krtas yg aku xguna .. aku tulis la nma SHINee .. pastue, aku tulis tajuk lagu SHINee, kwan aku baca dya t'kjut .. dia kta 'ang ingt smua tjuk lgu depa, ish2' .. besa la aku, xleyh na kta pa dah, SHINee ja krja aku .. td, mak aku plak kta kt aku 'celik2 mata, ngadap laptop' , hihi aku ny memg p0n .. aku 0rder brang skit, that's why la aku slalu 0n9 .. alrite, smpai sni je ye, nti aku tulis lgi ..

Monday, 24 October 2011

impiAn yaNg muNgkin xakAn jd kenyatAan [2]

knpa stiap kali aku tg0k 'SMTOWN Live in New York' aku rsa nk m'jrit ja ..?? s0 weird, i d0n't kn0w why .. t'ingin jgak na tg0k SHINee Live in Malaysia, huhu .. i'll d0 anything f0r SHINee wlaup0n hri ny aku priksa akhir th0n, aku asyik mengadap 'jonghyun' ja .. tp, bku aku bca jgak eh, jgn kta aku mlaz plak .. mlm2 aku bca la bku pastu, time smpai sk0lh .. i w0nder, when SHINee want t0 c0me here *sigh =.=''


Namanae sangsang dooli la, la, like (Happy day)
Dandooli love, love, love (Sunny day)
Nan weonhae ppajyeo noga SHINee girl
(Baby, baby! Oh, my girl! )

hehe, nyanyi lagu SHINee Girl la plak .. 0k la, tata .. ^_^

Sunday, 23 October 2011

impiAn yaNg muNgkin xakAn jd kenyatAan

''SMTOWN in MALAYSIA'' prktaan ny la yg aku nk sgt2, grup SHINee sebut .. wlaup0n aku minat k0rea awal thun ny tp, aku rsa mcm da lma .. aku nk sgt SHINee wat t0ur kt sini .. aku mintak sgt2, make my dream c0me true, SHINee .. SHINee, i will wait f0r u .. aku taw aku ny brangan sgt2 .. tp, mna la taw aku b0leyh ke .. klau b0leyh aku nk sgt SHINee taw apa yg ada dlam hati aku .. aku sanggup buat apa sja demi SHINee ..

SHINee

~ i wanna be y0ur JULIETTE
~i am y0ur loyal SHINEE GIRL
~i am waiting for shinee for FOUR SEASONS
~my whisper is the LUCIFER
~i want shinee KISS KISS KISS
~i wanna kn0w how is y0ur LOVE'S WAY
~i want u STAND BY ME
~u are in my BEST PLACE shinee
~u are my ELECTRIC HEART
~u are still IN MY ROOM

aku da xdpat nk bendung lgi minat aku dkat SHINee .. 

Sunday, 9 October 2011

Knpa ..?? (2)

Hri ny ang kta kt aku plak .. Ang xpuas aty kt aku lgi ka ..?? Sdah la, aku xkcau ang da, kn ..?? Please, g0 away .. Mcm2 ang kta kt aku, ang kta 'but0h ang' la, kta 'wat baik bley' kt aku tp, smua tu aku smpan dlm aty ja .. Aku sbar dgn ang, klau tdak pncil case yg ada kt tgan aku tu, ms0k dlm mlut ang da, taw ark ..?? Nseb baik ja .. Ang btuah gila weyh .. THANKS ALOT ..

~br0kenheart~

Saturday, 8 October 2011

Knpa ..???

Apa salah aku smpai ang wat aku mcm ny ..?? Aku da mintk maaf tp, ang ejek aku plk .. Jnji tgal jnji .. Aku bru ja d'tgalkan llaki yg aku pcya slama ny .. Dya da xhiraukn aku .. Td dya singgah umh aku, dya mintk air sbb dya bru ja kyuh fixie dya .. Aku mlwak ngn dya aku kta 'knpa xp mintk kt umh fhmi?' pas2, dya kta 'xpala org tu da hlau kita' .. Dya trus blik .. Aku kol dya, aku kta jgn la mrh .. Dya kta dya trasa .. Aku mintk maaf ngn dya tp, dya gelak2 kt aku .. Sapa la aku ny utk dicintai .. Time aku k0l dya aku kta '0k bye' tp, dya kta aku mintk ptus .. Ntah hapa2 la .. Last2, aku jgakkk kna tgal ..Kta nk jga aku la, syg aku la apa la tp, tg0k la apa yg da jdi .. 'Aku ludah aku xkan jilat blik' tu yg dya kta kt aku .. Aku kta aku syg dya tp, dya ucap tima ksih ja kt aku sbb sygkan dya .. Aku xhlau dya p0n aku taw dya xkan fham apa yg aku ckap .. Nk taw dya kta apa ?? 'Memey, p mamp0s la ang .. xsgka ada 0rg mcm ang, hlau org' .. Ok, fine aku lpaskn ang .. Just g0 .. Mohd Nabil Irfan lelaki yg aku pnah cinta slama ny .. I LOVE YOU A LOT, YOU HURT ME A LOT.. thanks f0r u, c0z u spend ur time t0 me ..

~br0kenheart~

Thursday, 6 October 2011


I think ....... Bt0l  kew dye sygkan aku ?? Atau dye nk main2kn aty aku jew ?? =(  Aku sbnarnye nakkkk sgt tahu smua yg adew dlam aty dye tuh .. Dri awl thun lgi aku kwan dgn dye .. Aku tanak hbgan ny pgi bgitu jew .. Aku sygkan dye aku tanak prgai dye yg dlu tu dtang blek .. Hurhhhhh .. Cmna lg yg aku nk wat ny ?? Tp, dye adew gtaw kwan aku yg dye bt0l2 akn jage aku .. Aku mmg prcyakn dye .. Kalw b0le aku nk dye buktikn yg dye bt0l2 sygkn aku .. Kpde dye jgnla egtkn aku nak kte kt dye tp, aku nk luahkn sgala isi aty aku ny .. ILY <3 .. Saranghae ..

~ikalovejhyun~

Thursday, 29 September 2011

I want SHINee . . .! !

      I wish SHINee come t0 m'sia.. S0 many years i'm waiting.. I'm begging SHINee, please come t0 m'sia..        Please make a t0ur and c0ncert here.. HWAITING. . ! !


SHINee Lurver's

Help meeee?????

sory, ika xpndai guna blog tp, tringin nk wat.. help me, please??